top of page

"Karl Lagerfeld: A Line of Beauty"

Het is eindelijk zover! De iconische Met Gala, gehost door de hoodredactrice van Vogue, Anna Wintour, vindt vanavond plaats en het thema dit jaar is "Karl Lagerfeld: A Line of Beauty". Karl Lagerfeld, de legendarische modeontwerper, die in 2019 overleed, was bekend om zijn eigen stijl en unieke creaties, die de mode-industrie keer op keer verbaasden. Het is dan ook geen verrassing dat dit jaar alle ogen gericht zijn op de outfits van de gasten, die zich allemaal zullen kleden in een door Karl geïnspireerde of ontworpen outfit.

Verschillende beroemdheden hebben al bevestigd dat ze vanavond zullen verschijnen in hun beste Karl-geïnspireerde outfits, waaronder Elle Fanning, Penelope Cruz, Dua Lipa en Michaela Coel. We kunnen niet wachten om te zien wat deze bekendheden dragen op de rode loper en hoe ze Lagerfeld zullen eren. Helaas zal een vaste gast van het Met Gala dit jaar niet aanwezig zijn. Blake Lively, die bekend staat om haar verbluffende outfits op eerdere Met Gala-evenementen, zal dit jaar niet verschijnen. We zullen haar aanwezigheid en ongelooflijke stijl zeker missen. Hopelijk zal ze er volgend jaar weer bij zijn en ons verbazen met haar modekeuzes.

Karl Lagerfeld was een uniek talent in de mode-industrie en zijn invloed zal nog lang voortduren. Het is dan ook geen verrassing dat het thema van dit jaar is gewijd aan zijn werk, ookal hoop ik dan stiekem wel dat het thema van volgend jaar 'An ode to Vivienne Westwood' zal zijn. In ieder geval, ik kijk alvast uit naar een avond vol prachtige Karl-geïnspireerde outfits en de viering van een van de grootste namen in de modewereld.

bottom of page