top of page

Vogue World

Op 14 september staat Londen's West End op het punt om te worden overspoeld door een modieus en cultureel fenomeen: Vogue World.

Dit opmerkelijke evenement, georganiseerd door het wereldberoemde modeblad Vogue, belooft een viering te worden van de Britse cultuur en mode op een niveau dat zelden geëvenaard zal worden.

.

Het hoogtepunt van 'Vogue World: Londen' zal ongetwijfeld de spectaculaire modeshow zijn, die dient als de start voor London Fashion Week. Deze modeshow is geïnspireerd door de meest opvallende herfst/winter collecties van 2023 en brengt modeontwerpers en topmodellen samen voor een prachtige presentatie van creatieve stijlen en innovaties.

Naast de modeshow zullen er tal van optredens zijn van enkele van de meest getalenteerde en bekende namen uit de wereld van theater, opera, film, en muziek. Beroemdheden zoals Brits topmodel Kate Moss, Cara Delevingne, Stormzy, en FKA twigs zullen schitteren op het podium en bijdragen aan de sfeer van de avond.

VWL_POSTER-NAOMI.webp
image.png

Wat dit evenement extra specialer maakt, is het nobele doel. De volledige opbrengst van de kaartverkoop zal worden geschonken aan Londense culturele organisaties die zijn geraakt door de COVID-19-pandemie. Deze omvatten instellingen zoals het National Theatre, de Royal Opera House, het Royal Ballet, Southbank Sinfonia en de Rambert-dansgroep.

'Vogue World: Londen' zet de traditie voort van het succesvolle evenement in New York in 2022, dat de wereld verbaasde met zijn indrukwekkende modeshow en bruisende straatfeest. Het was een ontmoetingsplaats voor iconische persoonlijkheden, waaronder Serena Williams, Mikhail Baryshnikov, en topmodellen die de catwalk betraden op Madonna's "Vogue." Met de Londen-editie zal dit spektakel een nieuwe mijlpaal worden in de wereld van mode en cultuur.

bottom of page